26

Unieke en hoogwaardige casco bedrijfspanden.

NU IN DE
VERKOOP

De countdown is begonnen

Tijd tot start verkoop

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Tijdlijn

Verkoopinformatie

De Lakenbleker

Bent u op zoek naar een representatief bedrijfspand en wilt u tevens uitstekend bereikbaar zijn op korte afstand van Amsterdam, Schiphol en andere steden zoals Haarlem, Leiden, Utrecht en Den Haag? Op Lakenblekerstraat 21 realiseren wij 26 unieke koop bedrijfspanden voor ondernemers en/of particulieren (beleggers).

Wij bieden u de bedrijfsruimte die bij u past. Ook investeerders die willen investeren in vastgoed voor de verhuur, kunnen terecht op De Lakenbleker. Alle bedrijfspanden hebben op de begane grond een ruime elektrisch bedienbare overheaddeur en een betonnen verdiepingsvloer.

Het project

De Lakenbleker bestaat straks uit 3 bouwvolumes bestaande uit verschillende type bedrijfspanden met ieder een uniek karakter.

Gebouw A 
(bouwnummer A1 t/m A8) kenmerkt zich door de drie-laagse opzet waarbij de begane grond zich uitstekend leent voor werkplaats of showroom. Deze units bestaan uit maar liefst 212 m2 bruto begane vloeroppervlak. Op de 1ste verdieping is ruimte voor kantoor of bedrijfsruimte, terwijl de 2e verdieping een unieke beleving geeft door het royale zuidwest georiënteerde dakterras.

Gebouw B
(bouwnummer B1 t/m B12) bestaat uit 12 bedrijfspanden met een bruto begane vloeroppervlak van maar liefst 310 m2. De vrije hoogte is circa 7,5 meter en een variabele vloerbelasting van 1.500 kg/m2. Langs de voorgevel is een betonnen tussenvloer gerealiseerd voor bedrijfsmatig en/of kantoorgebruik van ca 90 m2 bruto vloeroppervlak.

Gebouw C
(bouwnummer C1 t/m C6) bestaat uit 6 grote bedrijfshallen. De begane grond van deze bedrijfshal is 441 m2 bruto vloeroppervlak. Deze bedrijfshallen beschikken tevens over een betonnen tussenvloer van circa 63 m2. De vrije hoogte is circa 8,5 meter en een variabele vloerbelasting van 2.000kg/m2.

Kortom, veel mogelijkheden om uw ideale bedrijfspand in de Lakenbleker te vinden.

Het project

Direct gelegen naast de grootste bloemenveiling ter wereld

Dichtbij Schiphol, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Leiden & Utrecht

Verschillende Types vanaf 200m2 t/m 435m2

Hoge kwaliteit bouw en materialen

Representatieve & hoogwaardige bedrijfspanden in Aalsmeer

Brochure

Kies bedrijfspand

Lakenblekerstraat 21, Aalsmeer

Locatie

Het project De Lakenbleker is gelegen aan de Lakenblekerstraat 21 te Aalsmeer, midden op het bedrijventerrein Hornmeer naast de grootste bloemenveiling ter wereld Flora Holland.

Vanaf deze locatie bent u binnen 8 minuten op Schiphol en met circa 20 minuten bent u in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Utrecht.

Middels de vernieuwde N201 bent u tevens in enkele minuten op de A4, de A9 en de A2, en is dit tevens een uitstekende locatie voor Last Mile delivery functies.

Duurzaamheid

Alle gebouwen zijn gasloos en worden voorbereid met slangenpakketten ten behoeve van vloerverwarming. Optioneel kunt u kiezen voor de toepassing van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, waardoor het energielabel A+++ tot de mogelijkheden behoort.

Impressies

Impressies

De Lakenbleker

Inschrijven

Schrijf je nu in voor het project voor uw gewenste pand en wij nemen direct contact met u op, u kunt ook onze makelaar bellen op tel nummer 020 – 8881088 om te vragen naar de nog beschikbare panden.